Azure Stack i samarbete med Microsoft och Dell!

Nu är vi stolta att få presentera att Addlevel sätter igång i en serie kund-POC:ar (Proof of Concepts) på Azure Stack i ett samarbete med Microsoft och Dell! Addlevel är en av ett fåtal Microsoftpartners med guldstatus på Datacenter och våra branschledande experter hjälper nu kunderna att etablera egna privata moln byggt på den senaste tekniken.

Med Azure Stack kan vi nu ta del av samma molnmodell som finns i Azure i det lokala datacentret och samtidigt knyta ihop och sudda ut gränserna för privata och publika moln. Azure Stack är en ny hybridprodukt för molnplattformar som gör att alla organisationer kan leverera Azure-tjänster från sina egna datacenter på ett sätt som är förenligt med Azure.

”Med detta erbjudande kommer både vi och kunderna längre i leveranserna. Vi tar ett helhetsåtagande och hjälper kunderna både med hur molnmodeller fungerar för deras affär, men också arbetssätt som är nutidsorienterade som DevOps med allt vad det innebär och hur man pragmatiskt kommer igång.”

– Richard Ulfvin, CTO på Addlevel.

Med Azure Stack får man en miljö där programutvecklare verkligen kan maximera sin produktivitet med hjälp av tillvägagångssättet “skriv en gång och distribuera till Azure eller Azure Stack”, eftersom API:erna för Azure är konsekventa oavsett var resurserna tas i bruk! Vi får helt enkelt en förlängning av Azure. Azure Stack ska heller inte blandas ihop med Azure Pack, som var ett första försök till att skapa en hybrid lösning fast baserad på tidigare befintlig System Center-teknologi. Azure Stack bygger helt på samma teknologi som det publika molnet!

Vill ni veta mer om Azure Stack, nya leveransmodeller och distributions mönster eller hur er affär kan utvecklas med ny teknik kontakta oss i formuläret nedan.

Vi kommer fortlöpande i bloggserier och events återberätta våra kunders erfarenheter och insikter kring att gå till en moln-konsumtionsmodell genom att använda Azure Stack, Powershell, Desired State Configuration och Operations Management Suite. Vill ni ta del av vårt event Cloud Managment Insights som vi höll tillsammans med Microsoft Sverige kan ni se sessionerna här.

För er som vill lära er mer om Desired State Configuration håller vi labbar i ämnet på LabCenter.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bästa hälsningar,

Anders Månsson

Posted in Addlevel, Azure, Azure Stack, Blog, Desired State Configuration, Powershell.