Vi växer!

Vi söker nu fler Cyber Security Advisors!

Vi söker fler Informationssäkerhetsexperter till Addlevel, en del i Wintel Group med systerbolag som Truesec och Säkerhetskontoret. .
Du tycker det är roligt att arbeta med organisatorisk och teknisk förändring av verksamheter, och att agera bollplank i workshops med både IT-avdelningar och verksamheter.
Vi jobbar alltid i team tillsammans med våra kunder, det är både roligare och ger högre kvalité på arbetet. Som en del i vårt informationssäkerhetsteam kommer du att få jobba med de mest spännande uppdragen och kunderna i branschen, med allt från granskningar och kravställning, till att ta fram långsiktiga strategier kring cybersäkerhet för våra kunder.
Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom många olika områden, allt ifrån governance, risk, compliance, GDPR, ITIL, ISO 27000, SANS Critical Security Controls till rekommendationer för DevSecOps och säker kod, liksom att agera som incidentledare vid informationssäkerhetsincidenter.
Dina intresseområden är det som styr vad du kommer jobba med hos oss.

Om oss:

Addlevel är en Stockholmsbaserad IT-byrå med fokus på Cyber Security och utveckling. Våra kunder är några av Sveriges största myndigheter och banker samt namnkunniga företag. Vi hjälper våra kunder med både strategiskt och operativt arbete gällande Informations- och IT-säkerhet samt modern utveckling. Addlevel ingår i Wintel Group,

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet med fokus på informationssäkerhet och ännu längre erfarenhet inom IT-branschen, är trygg i dig själv och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du har gärna ett nätverk i branschen och du får gärna vara kvinna.

Du har kunskaper inom nödvändiga standarder, metoder och ramverk. Vi tror att du brinner för det du gör och har en stor aptit på ny kunskap och utmaningar. I rollen är det viktigt att förstå verksamheters utmaningar kring säkerhet för att kunna hjälpa dem på bästa sätt. Du har stor social, kommunikativ och affärsmässig kompetens.

Certifieringar eller motsvarande dokumenterade erfarenheter inom t.ex. följande är meriterande:
· ISO 27000
· PCI-DSS
· ITSM
· Sans Critical Security Controls
· Riskanalys
· Policyarbete
· CISSP, CISA, CISM

Placering:

Vi sitter i mycket fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm.
För mer information vänligen kontakta Mårten Thomasson, 08-10 40 00. Varmt välkommen med din ansökan!
Ledord:
Informationssäkerhet, GDPR, ISO 27000, PCI-DSS, ITSM, Sans Critical Security Controls, Riskanalys, Policyarbete, CISSP, CISA, CISM
Namn
Telefon
Email
Ämne
Meddelande
Ladda upp fil:

Representanter från företag som säljer rekryteringstjänster ombedes inte kontakta Addlevel