Vi växer!

Vi söker nu PowerShell Utvecklare till vårt DevOps Team!


Vi söker nu fler PowerShell-utvecklare till vårt DevOps Team på Addlevel.  Vi tror att du är expert inom Microsoft Infrastruktur och har ett brinnande intresse för kodutveckling samt PowerShell. Vi tror också att du är van att jobba i kodprojekt med källkodshantering, samt gillar att hålla föredrag och seminarier.  Du bör vara driven, trivas med att arbeta agilt, och ser kanban och lean som en del av vardagen, inte bara som modeord.  Vi ser också gärna att du har ett intresse för att synas på sociala medier och delta i dialoger samt omvärldsanalyser.
Hos oss kommer du att bli en del av ett autonomt, självorganiserande team, där vi tillsammans jobbar med fokus på att leverera kundnytta. Vi strävar alltid efter korta återkopplingar, tydliga MVP:er och med utrymme för  att ha riktigt roligt på jobbet.
Som organisation strävar vi efter att optimera flödet av vårt arbete istället för resursutnyttjande.

Om oss:

Addlevel är en Stockholmsbaserad IT-byrå med fokus på IT-säkerhet och DevOps. Våra kunder är några av Sveriges största myndigheter och banker samt namnkunniga företag. Vi hjälper våra kunder med både strategiskt och operativt arbete gällande IT-säkerhet samt effektiviseringar. Addlevel ingår i Wintel Group,

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du har data, systemvetenskaplig utbildning eller motsvarande. Du ska ha stort intresse för kodutveckling med särskild fokus på Microsoft PowerShell. Du bör ha lång erfarenhet i IT-branschen, vara trygg i dig själv och trivas med att arbeta tillsammans med andra. Du har gärna ett nätverk i branschen och får gärna vara kvinna.
Certifieringar eller motsvarande dokumenterade erfarenheter är meriterande.
Vi tror att du brinner för det du gör och har en stor aptit på ny kunskap och utmaningar.

Placering:

Vi sitter i mycket fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm.
För mer information vänligen kontakta Richard Ulfvin, 08-10 40 00. Varmt välkommen med din ansökan! 
Ledord:
PowerShell, DevOps, Continuous Integration, Infrastructure as Code, Configuration as Code, Desired State Configuration, Source Control, Release Pipeline, Continuous Deployment, Continuous Delivery, Containers, Kanban, Lean, Agile
Namn
Telefon
Email
Ämne
Meddelande
Ladda upp fil:

Representanter från företag som säljer rekryteringstjänster ombedes inte kontakta Addlevel